console.log("test");
top of page
72.JPG

Succeed Abroad

For dig med ambitioner om at øge dit online salg i udlandet eller lancere på nye markeder

MakesYouLocal byder velkommen til en dag fyldt med inspiration, sparring og dialog om international vækst og lancering på nye markeder. Det sker, når vi slår dørene op for dette års udgave af Succeed Abroad den 30. marts 2023.

Derfor skal du deltage

 

På dagen kan du bl.a. møde Torben Kulmbak, CEO i Zerv, som deler sin væksthistorie fra start-up i Løvens Hule til international succes med lokale webshops på 6 markeder. Du får mulighed for at deltage i markedsspecifikke rundbordssamtaler, som vil give dig indsigt i lokale best practises på tværs af nye markeder samt skabe et netværk med andre e-handlere, som ligeledes går med vækst-tanker. 

strand_classroom_1.jpg

Hvor:

HUONE i København

Amager Strandvej 390

2770 Kastrup


Hvornår:

30. marts 2023, kl. 09.00-16.00

Pris: 995 DKK

(inkl. morgenmad, frokost og kaffe).

Mød dette års talere

 

Vi har indbudt dygtige og inspirerende e-handlere til at dele deres erfaringer, både dem der giver resultater og dem man bliver klogere af.

 

I år kan du bl.a. møde:

 • Torben Kulmbak, CEO for Zerv, der efter investeringen i Løvens Hule har accelereret deres vækst og nu har 9 internationale webshops.
   

 • Malene Svendsen har ansvaret for Markbergs Direct to Consumer salg. Markberg sælger i dag i 4 lande og der ligger vigtige erfaringer bag de første år i udlandet.
   

 • Sofie Okstad, Markedschef på Gents. På engelsk vil hun give hendes perspektiv på at drive en international webshop i 5 lande, men fra den anden side af Øresund og dermed Danmark som et af landene.
   

 • Mads Saabye Jørgensen, CEO for Andlight. Mads har siden 2007 sammen med sit team opbygget en imponerende virksomhed, der i dag sælger i 14 lande og alt dette er kronet med et salg til Royal Design Group, men fortsat med Mads i spidsen for virksomheden.
   

 • Max Riis Christensen, CEO for MakesYouLocal. Hør hvordan teknologi fjerner de omkostninger der før har gjort det svært at vinde profitable kunder i udlandet.

5187d8f0-c76d-4060-92ae-be0bbe0a0004_21_90_0_0_2795_4000_1440_2061_b072fc2c.jpg

Torben Kulmbak

CEO, Zerv ApS

Malene Svendsen.jpeg

Malene Svendsen

Ecommerce Manager, Markberg ApS

Gents, Sofie.jpeg

Sofie Okstad

Markedschef, Gents

TBA.jpeg

TBA

Titel, virksomhed

Mads Andlight.jpeg

Mads Saabye Jørgensen

CEO & Partner, Andlight

TBA.jpeg

TBA

Titel, virksomhed

TBA.jpeg

TBA

Titel, virksomhed

Profil billede Max PNG JPG.jpg

Max Riis Christensen

CEO, MakesYouLocal

Kom hjem med konkret indsigt i nye markeder

 

MakesYouLocal er specialiserede indenfor E-commerce på 15 markeder på tværs af Europa. I løbet af dagen faciliteres rundbordssamtaler om de 5-7 vigtigste markeder i Europa, herunder UK, Tyskland, Holland, Polen og Norge. Går du med vækstplaner for et af disse markeder, vil du kunne tage konkret viden med dig hjem og starte din vækstrejse allerede nu.

 

Rundbordssamtalerne vil tage udgangspunkt i en kort introduktion af et specifikt marked forberedt af vores lokale

e-commerce specialister og vil inkludere tips til lancering samt vækst på nye markeder. Du får derudover rig mulighed for at gå i dialog med vores specialister samt de øvrige deltagere.

Professionelt netværk

 

I løbet af dagen vil der også være tid til at møde andre e-handlere og brands, der allerede opererer internationalt. Her er plads til at dele dine egne erfaringer og lære af andres succeser og udfordringer. 

Herunder kan du se billeder fra Succeed Abroad 2022 i Stockholm, hvor mere end 100 deltagere havde en fantastisk dag.

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde formularen nedenfor. Kort efter sender vi en faktura med beløbet. Din tilmelding er bindende.

Prisen er 995 kr. og inkluderer også morgenmad, frokost og kaffe. For leverandører til branchen er prisen 2995 kr. 

Tak for din tilmelding. Vi ses til marts!

Anmälan

Partnere

versions-02.png
bring.jpeg
DM&T_logo_byline.png

Vært

makesyoulocal_logo_black_payoff.png