Drift

For å lykkes i et nytt land er det viktig at kundene får en positiv kjøpeopplevelse slik at de deler dette med andre og kommer tilbake til nettbutikken når de skal kjøpe tilsvarende produkter.

 

Nøkkelen for å oppnå dette er å finne enkle og effektive løsninger på problemene til kundene og sikre at kundene er tilfredse når handelen er gjennomført.

 

Vi har et fabelaktig team, gode verktøy og den erfaringen som kreves for år hjelpe din nettbutikk til å oppnå suksess.

Dersom du velger å outsource kundeservice-delen til MakesYouLocal vil du få et team bestående av dyktige og erfarne ansatte som på lokalt språk vil ta vare på kundene dine.

Vi legger vekt på en grundig innføring av nettbutikken og produktene dine slik at vi har god kjennskap til produktene og prosessene. Vi fokuserer på å svare raskt og riktig når kundene trenger hjelp. Dette sikrer en effektiv og økonomisk fornuftig løsning uten unødvendige e-poster og telefonsamtaler.

Slik vil MakesYouLocal starte opp kundeservice:

 • Vi holder et innledende møte hvor vi diskuterer tekniske og praktiske omstendigheter.

 • Vi setter opp et lokalt telefonnummer og integrerer kundeordrene dine i kundeservice-systemet vårt.

 • Det vil være produktopplæring og gjennomgang av prosesser.

 • Nettsiden vil bli oppdatert med ny kontaktinformasjon og prosesser vil bli optimalisert.

 • Kundeservice vil bli tatt over av et team fra MakesYouLocal.

 • Løpende dialog med ditt team omkring komplekse problemstillinger.

 • Statusmøte etter ca. en måned med fokus på optimalisering av prosesser og samarbeidet vårt.

Håndtering av returvarer er et viktig konkurranseparameter ved salg til utlandet. De nye kundene dine vil sammenligne returvilkårene til nettbutikken din med lokale konkurrenter på pris og på produkthåndbarhet.

 

Returtjenester som tilbys av distributøren du bruker til å sende varer til kundene er ikke alltid den raskeste og mest effektive når det er snakk om returnering. I slike tilfeller kan returservicen MakesYouLocal tilbyr være et godt alternativ.

 

Slik fungerer det:

 • Du skriver vår lokale adresse som returadresse på nettsiden din og på returetikketen.

 • Vi mottar returpakkene, åpner dem og sjekker at alt er som beskrevet på returetikketen.

 • Vi skriver noen kommentarer på etikken før pakken blir skannet og sendt til din kundeservice – eller til oss hvis vi håndterer kundeservicen.

 • Vi oppbevarer returvarene på lageret vårt inntil du ønsker å få dem tilbake. Bare gi oss beskjed, så sender vi tilbake til hovedlageret ditt.

Når man driver en nettbutikk i et nytt land er det behov for kontinuerlig vedlikeholdelse. Forsiden må oppdateres og det må skrives nyhetsbrev. I tillegg er det viktig at brukervennligheten og funksjonaliteten til nettbutikken blir oppfulgt. Selv om dette ikke er en fulltidsjobb, er det likevel viktig å ha en person som forstår markedet, snakker det lokale språket og har gode kunnskaper om e-handel.

Når du kjøper Shop Management hos MakesYouLocal, vil du få en shop manager som behersker alt dette. Han eller hun blir din sparringspartner og en person som kan hjelpe deg med mindre tilpasninger og oversettelser som må gjøres.

Avtalen vil bli individualisert med henblikk på dine behov, og blir beregnet etter antal timer eller etter en avtalt budsjett.

 • Hvid LinkedIn ikon
 • White Twitter Icon
 • White Facebook Icon

Denmark    +45 69 91 80 06

Finland      +358 9 42457421

Norway     +47 23 96 04 19

Sweden     +46 40 668 81 03

Germany    +49 800 0009769

Baltics        +370 693 37 346

Benelux      +31 6 53701971

© 2020 by MakesYouLocal P/S. CVR 32344402. All Rights Reserved.