Drift

För att nå framgång i ditt nya land är det viktigt att kundens köpupplevelse är positiv, så att de delar med sig av sina erfarenheter till vänner och bekanta och kommer tillbaka till din butik nästa gång de vill köpa liknande produkter.

 

Nyckeln till att lyckas med detta är att identifiera effektiva lösningar på de problem som kunderna har och se till att de är nöjda efter att köpet genomförts. Vi har bra verktyg och ett team med goda erfarenheter som kan hjälpa dig i den här processen.

När du outsourcar din kundservice till oss förser vi dig med ett skickligt kundserviceteam med gedigen erfarenhet som kommer att ta hand om din kundservice på sitt lokala språk.


Vi startar med en grundlig introduktion av din webbshop och dess sortiment i syfte att förstå dina metoder och produkter väl. Vår kundservice fokuserar på att svara snabbt och korrekt när kunderna behöver hjälp. Detta försäkrar effektivt arbetsflöde och prismedvetna lösningar utan onödiga e-mails och telefonsamtal.

Så här startar MakesYouLocal upp vår kundservice:

 • Vi håller ett introduktionsmöte där vi diskuterar tekniska och praktiska förutsättningar

 • Vi upprättar ett lokalt telefonnummer och integrerar dina beställningar i vårt kundservicesystem

 • Vi genomför produktutbildning och går igenom alla processer

 • Din webbsida uppdateras med ny kontaktinformation och processer justeras

 • Kundservicen övertas av MakesYouLocals team

 • Regelbunden kommunikation med ditt team angående komplicerade frågor

 • Uppföljningsmöte efter ungefär en månad, med fokus på att optimera processerna och vårt samarbete

Hanteringen av returer kan en avgörande parameter för att vara konkurrenskraftig när du säljer i ett annat land. Dina nya kunder kommer att jämföra din returpolicy med lokala aktörer, samt jämföra priser och bekvämlighet innan de genomför ett köp.

 

Returservicen som din distributör erbjuder är inte alltid snabb och effektiv nog, och då kan MakesYouLocals returhantering vara ett bra alternativ.

 

Så här fungerar det:

 • Du lägger till vår lokala adress som returadress på din webbsida och retursedel

 • Vi tar emot dina returpaket, öppnar dem och ser till att allting stämmer överens med retursedeln

 • Vi skriver eventuella kommentarer på retursedeln innan vi scannar den och skickar den till din kundservice – eller vår, om vi har hand om din kundservice

 • Dina returer förvaras säkert på vårt lager tills att du önskar att få dem skickade tillbaka till dig. Du ska bara meddela oss, så packar och skickar vi tillbaka dem till ditt lager.

Att driva en webbshop i ett nytt land kräver kontinuerligt underhåll. Startsidan måste uppdateras, nyhetsbrev ska formuleras och shoppens användbarhet och funktionalitet måste underhållas. Du kan behöva någon som tar hand om de här uppgifterna och som förstår marknaden, talar det lokala språket och vet mycket om e-handel.


Genom att förse dig med en Shop Manager från vårt team kan vi hjälpa dig att lösa de här problemen. Vår Shop Manager kommer att vara din kontaktperson och kommer hantera alla ändringar, uppdateringar och tester som ska utföras.

 

Metoderna kommer att utformas utifrån dina individuella behov och bestämmas utifrån antal timmar som spenderas alternativt utifrån en fast budget

 • Hvid LinkedIn ikon
 • White Twitter Icon
 • White Facebook Icon

Denmark    +45 69 91 80 06

Finland      +358 9 42457421

Norway     +47 23 96 04 19

Sweden     +46 40 668 81 03

Germany    +49 800 0009769

Baltics        +370 693 37 346

Benelux      +31 6 53701971

© 2020 by MakesYouLocal P/S. CVR 32344402. All Rights Reserved.