console.log("test");
 

Market Scan

Få overblik over konkurrenter og marked med et Market Scan.

Rapporten giver dig indsigt til at lægge en stærk strategi for nye markeder. Få indblik i konkurrenter, priser, marketingkanaler og købsvilkår.

Hvad får du i et Market Scan?

Få overblik over dine konkurrenter

Vi analyserer dine vigtigste konkurrenter på markedet og sammenligner produktudbud, priser, leverings/returnerings-vilkår, USP’er og en lang række andre vigtige faktorer. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit produktudvalg, priser og sikre en god introduktion på det nye marked.

Indsigt i marketingmiljøet

Konkurrenternes online marketingindsatser analyseres i både search, social og på markedspladser og prissammenligningssider. På baggrund heraf vil du kunne tilrettelægge din virksomheds marketingstrategi med øje for at matche og overgå konkurrenterne.

Konklusion med klare anbefalinger

Du vil som del af vores Market Scan modtage en samlet konklusion. Denne vil, med basis i vores mange års erfaring med markedsintroduktioner, angive muligheder, udfordringer og konkrete anbefalinger til hvordan f. eks. logistik, betalingsmidler og marketing tilrettelægges.

Vigtigt beslutningsgrundlag

Et Market Scan koster kun 9.500 DKK men viser sig som regel at være langt mere værd! Selv små forbedringer ved markedsintroduktionen kan spare virksomheden mange unødige omkostninger eller forbedre salget.

 

Skulle vores Market Scan indikere at markedet ikke har det forventede potentiale, vil den kunne spare din virksomhed for en dyr og ufrugtbar investering.

man-laptop-report-500x500.png

Kontakt os og kom i gang med dit Market Scan

Tag kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at analysere dit kommende marked og give dig de indsigter, du har brug for for at på succes.