We help webshops succeed abroad

Myynti

Verkkokaupan onnistunut lanseeraaminen uudessa maassa edellyttää ymmärrystä paikallisesta markkina- ja kilpailutilanteesta. MakesYouLocal auttaa sinua tämän ymmärryksen hankkimisessa.

Samanaikaisesti voimme antaa sinulle ehdotuksia markkinointisuunnitelman laatimiseen liittyen sekä auttaa suunnitelman toteuttamisessa ja seurannassa optimaalisten tulosten aikaansaamiseksi.

Oikea työ alkaa verkkokaupan lanseeraamisen jälkeen. Olet valmis vastaanottamaan asiakkaita verkkokauppaasi, mutta koska olet uusi tulokas markkinoilla, on tehokas markkinointi tässä vaiheessa korvaamattoman tärkeää.
Kasvusuunnitelmamme tavoitteena on nostaa verkkokauppasi myynti seuraavalle tasolle.

 

Jos olet juuri lanseerannut verkkokaupan, voimme auttaa sinua kasvattamaan liikennettä kannattavalle tasolle. Kasvusuunnitelmamme lähtökohtana on:

  • Nykyisten markkinointitoimien analyysi.

  • Kilpailutilanteen ja kilpailijoiden analyysi

  • Tapaaminen, jossa käymme kanssasi läpi yllämainitut taustatutkimukset ja keskustelemme tulevaisuuden tavoitteista ja budjetista

 

Näiden toimien pohjalta sinulle toimitetaan kasvusuunnitelma, joka sisältää seuraavat osiot:

  • Suositukset verkkokaupan sopimusehdoista (toimituskulut, palautukset ja hinnoittelu)

  • Suositukset verkkokaupan ostokannustimista (unique selling points) sekä kampanjaviestinnästä

  • Markkinointisuunnitelma, joka sisältää budjetit, kanavat ja arviot tuloksista

  • Työkalut ja prosessit tavoitteiden asettamista ja seurantaa varten

Kun aloitat myynnin uudessa maassa, saapuu suurin osa asiakkaistasi kauppaasi maksettujen kanavien kautta. Googlen eri kanavat ovat merkittäviä Pohjoismaissa. Googlen lisäksi tärkeässä osassa ovat Facebook-markkinointi, erilaiset hintavertailusivustot ja kumppanuus- eli affiliate-markkinointi.

 

Autamme sinua rakentamaan yksinkertaisen ja tehokkaan, tärkeimmät kanavat kattavan markkinointikokonaisuuden, jotta pääset hyvin käyntiin uudessa maassa ja saat lisättyä liikennettä verkkokaupassasi. Seuraamme tämän jälkeen jatkuvasti markkinoinnin tuloksia, optimoimme kampanjoita ja kanavia, jotta voit hyödyntää markkinointibudjettiasi mahdollisimman tehokkaasti.

Markkinointitiimillämme on yli 10 vuoden kokemus sähköisestä markkinoinnista sekä kattava tietämys tehokkaista markkinointikanavista eri maissa.

  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Denmark    +45 69 91 80 06

Finland      +358 9 42457421

Norway     +47 23 96 04 19

Sweden     +46 40 668 81 03

Germany    +49 800 0009769

Baltics        +370 693 37 346

Benelux      +31 6 53701971

© 2020 by MakesYouLocal P/S. CVR 32344402. All Rights Reserved.