Tillväxt

En framgångsrik lansering i ett nytt land kräver förståelse för hur den marknadsföringsmiljö som du ska konkurrera i ser ut. MakesYouLocal kan hjälpa dig med just detta. 

 

Vi kan också komma med förslag till en marknadsföringsplan, hjälpa dig med implementeringen och den viktiga uppföljningen av resultat samt kontinuerlig optimering.

När din webbshop har lanserats i det nya landet så börjar det på riktigt. Du står redo att motta kunder i shoppen men då du förmodligen är mindre känd så kräver det en marknadsföringsinsats för att hitta nya kunder.

Syftet med vår tillväxtplan är att ta din omsättning till nästa nivå. Har du precis lanserat din webbshop så kan vi hjälpa dig att nå en volym där företaget är lönsam, men detta är också ett bra verktyg för att få en lönsam shop att nå ännu högre mål och öka omsättningen.

 

Vår tillväxtplan utgår från:

  • En analys av den marknadsföring som hittills genomförts

  • En analys av konkurrensen på den nya marknaden

  • Ett möte med dig där vi går igenom inledande analyserna och diskuterar budget och ambitioner

 

Efter detta möte mottar du en tillväxtplan med:

  • Rekommendationer för din webbshops villkor (frakt, returer och prissättning)

  • Rekommendationer till USPs (unique selling points) och kampanjbudskap

  • En marknadsföringsplan med beräknad budget, rekommenderade kanaler och uppskattat resultat

  • Verktyg och metoder för att fastställa mål, mäta resultat och kontinuerlig uppföljning

Tillväxtplan

När du börjar sälja i nya länder kommer största delen av din trafik – och ibland all trafik – att ske genom betalkanaler. Googles olika kanaler spelar en stor roll i de allra flesta länder, ofta följt av Facebook-annonsering, prisjämförelsesidor och affiliatemarknadsföring.

 

Vi hjälper dig att bygga upp en enkel och effektiv marknadsföringssetup med fokus på de viktigaste kanalerna så du får en bra start på den nya marknaden och får relevant trafik till din webbshop. Vi kommer kontinuerligt att utvärdera resultaten och optimera dina kampanjer och kanaler för att få ut det mesta av din budget.

 

Vårt marknadsföringsteam har 10 års erfarenhet av marknadsföring och produktlansering på nätet. Vi har djup kunskap om de mest effektiva kanalerna och meddelandehanteringen i varje land.

Onlinemarknadsföring

  • Hvid LinkedIn ikon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Denmark    +45 69 91 80 06

Finland      +358 9 42457421

Norway     +47 23 96 04 19

Sweden     +46 40 668 81 03

Germany    +49 800 0009769

Baltics        +370 693 37 346

Benelux      +31 6 53701971

© 2020 by MakesYouLocal P/S. CVR 32344402. All Rights Reserved.