Toiminnot

Uudessa maassa menestymisen kannalta on erittäin tärkeää, että asiakkaan ostokokemus verkkokaupassasi on positiivinen.

 

Tällöin on todennäköistä, että asiakas kertoo verkkokaupasta myös tuttavilleen ja palaa luoksesi jatkossa ostaessaan vastaavia tuotteita. Avainasemassa on löytää yksinkertaisia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin sekä varmistaa, että asiakas on tyytyväinen ostosuhteen päättyessä.

 

Hyvien työkalujemme, kattavan kokemuksemme ja asiantuntevien työntekijöidemme avulla löydät verkkokauppaasi parhaiten sopivat toimintamuodot.

Kun päätät ulkoistaa asiakaspalvelun MakesYouLocalin hoidettavaksi, kokenut ja asiantunteva asiakaspalvelutiimimme alkaa vastata yhteydenpidosta asiakkaisiisi heidän omalla kielellään.

Lähtökohtana on, että tutustumme perusteellisesti verkkokauppaan ja sen tuotteisiin etukäteen. Vastaamme asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti ja asiantuntevasti, mikä takaa tehokkaan ja taloudellisen työnkulun ilman ylimääräisiä puheluja ja viestittelyä.

MakesYouLocal voi ottaa verkkokauppasi asiakaspalvelun hoitaakseen seuraavasti:

 • Järjestämme alkutapaamisen, jossa keskustelemme teknisistä ja käytännön kysymyksistä

 • Tarjoamme paikallisen puhelinnumeron ja pidämme huolen siitä, että asiakkaittesi tilaukset näkyvät asiakaspalvelujärjestelmässämme

 • Järjestämme tuotekoulutuksen ja käymme verkkokaupan prosessit läpi perusteellisesti kanssasi

 • Päivitämme verkkosivustolle uudet yhteystiedot ja toimintamuodot optimoidaan tarpeiden mukaan

 • MakesYouLocalin tiimi ottaa hoitaakseen verkkokaupan asiakaspalvelun

 • Tiimimme on aina yhteydessä yritykseesi monimutkaisissa tilanteissa

 • N. kuukauden kuluttua järjestämme status-tapaamisen, jossa keskitytään prosessien ja yhteistyön optimointiin

Palautusten tehokas käsittely on usein selkeä kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla. Uudet asiakkaat vertaavat palautusehtojasi paikallisiin toimijoihin hinnan ja prosessin vaivattomuuden osalta.

 

Käyttämäsi tavarantoimittajan tarjoama palautusratkaisu ei välttämättä ole nopein ja tehokkain. Tässä tapauksessa MakesYouLocalin tarjoama palautuspalvelu voi olla hyvä vaihtoehto.

Palautuspalvelumme toimii seuraavasti:

 • Lisäät paikallisen osoitteemme palautusosoitteeksi verkkosivuillesi ja palautusseteliin

 • Vastaanotamme palautuslähetyksesi, avaamme ne ja tarkistamme, että tuote vastaa palautussetelissä olevia tietoja ja kuvausta

 • Kirjoitamme mahdolliset kommentit palautusseteliin ennen kuin skannaamme ja lähetämme sen eteenpäin asiakapalvelullesi – tai meille – mikäli vastaamme verkkokauppasi asiakaspalvelusta

 • Säilytämme palautetut tuotteet varastollamme siihen asti, kunnes toivot niiden palauttamista. Lähetämme paketit pyynnöstäsi takaisin verkkokaupan tuotevarastolle

Verkkokaupan ylläpito ulkomailla edellyttää sisältöjen jatkuvaa päivittämistä. Etusivua on päivitettävä tasaisin väliajoin, asiakkaille on lähetettävä uutiskirjeitä ja verkkokaupan käytettävyyttä ja toimivuutta on seurattava.
Ylläpito ei ole kokopäiväistä, mutta sen tekemiseen tarvitaan henkilö, joka on kasvanut kyseisessä maassa, puhuu maan kieltä äidinkielenään ja jolla on kattavaa kokemusta verkkokauppatoiminnasta.

Kun ostat MakesYouLocalin Shop Management -palvelun, saat verkkokaupallesi oman shop managerin, joka täyttää yllämainitut vaatimukset. Tästä henkilöstä tulee läheinen yhteistyökumppanisi, joka vastaa verkkokaupan päivityksistä, käännöksistä ja muista tarvittavista toimenpiteistä.

Sopimuksen sisältö ja kattavuus laaditaan aina tarpeidesi mukaisesti. Kustannukset lasketaan tehtävien vaatiman ajan tai yhteistyön alussa tehdyn kiinteän budjetin perusteella.

 • Hvid LinkedIn ikon
 • White Twitter Icon
 • White Facebook Icon

Denmark    +45 69 91 80 06

Finland      +358 9 42457421

Norway     +47 23 96 04 19

Sweden     +46 40 668 81 03

Germany    +49 800 0009769

Baltics        +370 693 37 346

Benelux      +31 6 53701971

© 2020 by MakesYouLocal P/S. CVR 32344402. All Rights Reserved.