console.log("test");
 

Ta din e-handel till internationella kunder - på bara fyra veckor!

Hur kommer du snabbt och effektivt igång på en ny marknad? Vilken marknad är rätt för dig och hur skall du tänka i förhållande till din lokalanpassning? Dan Crewe från DHL Express och Henrik Hansen från MakesYouLocal ger dig konkreta tips och råd som du direkt kan använda i ditt arbete. Titta gärna på webinaret - och tveka inte höra av dig till oss om du vill prata mer om internationell e-handel.

Tema: Polen

Polen har en av Europas snabbast växande ekonomier och dessutom 27 miljoner konsumenter som gärna handlar online. Funderar du på att lansera din e-handel i Polen så är denna guide något för dig. 

 

I vår senaste kom-igång guide för Polen ger vi dig svaren på det du bör veta innan du eventuellt ska igång. Vilka är de största utmaningarna, hur ska du tänka i förhållande till Allegro och hur föredrar den polska kunden betala? Allt det och lite till får du svar på i guiden. 
 

Vi har även ett nytt avsnitt i vår podcast, MakesYouLocal & Friends, och här lär du dig något nytt om den polska online marknaden på 10 minuter. Du hittar podcasten HÄR

Tema: Nederländerna

17 miljoner människor på en yta som är elva gånger mindre än Sverige, dessutom får du 6 miljoner konsumenter extra på köpet, om man räknar med befolkningen som pratar flamländska i Belgien. Nederländerna har en onlineförsäljning som idag är nästan 30% av den totala försäljningen inom retail, vilket gör marknaden riktigt spännande och det finns goda skäl att ta sig an den utmaningen. Guiden är aktuell för dig som vill ta steget in på marknaden i Nederländerna, allt det du behöver veta, i ett kort och koncist format utan flum flum och luddig grafik. Dank je wel.

Tema: Tyskland

80 miljoner människor med 50 miljoner konsumenter som frekvent handlar online. Den tyska marknaden är gigantisk och tänk om du bara kunna få en "liten del av kakan" inom ditt segment! Tyvärr tänker många exakt som dig och marknadsplatserna i Tyskland dominerar stort. Guiden ger dig allt det du behöver veta innan en lansering i Tyskland - och den är även aktuell för dig som redan är igång, men tycker det är svårt. Vollgas vorwärts - hämta din guide direkt!

Kom igång med internationell e-handel

Det här är kom igång-guiden för dig som är redo att ta de första internationella stegen. Hur ska man tänka i förhållande till teknisk e-handelsplattform, vilken första marknad är den rätta och varför... och ska man översätta hela webbshoppen? Frågorna är ofta många, men som tur är, blir allt enklare med någon som har gjort jobbet 600 gångar tidigare. Den här guiden kommer ge din internationella e-handel en rivstart på direkten.

MakesYouLocal & Friends

Detta är podcasten där du lär dig något nytt om internationell e-handel. Vi vet att e-handlare har mycket att göra och även om våra guider är grymma, så har inte alla tid eller ork att ploga sig igenom texten. Därför har vi gjort en podcast med korta avsnitt på max10 minuter där man tar det bästa i kondenserad form. Lär dig om bilder och recensioner på Amazon, lär dig mer om tysk och nederländsk e-handel, eller varför inte lyssna på Mikael, VD på Kidsbrandstore som gärna delar med sig av sina tips och erfarenheter. Perfekt att lyssna i bilen, på bussen eller när du väntar på barnen. 

download.png

Arne Andersson

E-handelsexpert

Vi jobbar med MakesYouLocal och det är helt naturligt eftersom MakesYouLocal har en gedigen internationell erfarenhet från praktisk e-handel, och de vet vad som krävs för att lyckas i Norden och i Europa.

original.350x91.png

Jochim Höök 

VD

Vi på Hööks Hästsport jobbar med MakesYouLocal. MakesYouLocal är kompetenta, jobbar effektivt, och för Hööks innebär det tillgång till lokal expertis i de nordiska länderna och även på marknader utanför Norden.

KidsBrandStore logo.png

Mikael Arnåsen

VD

MakesYouLocal gör det enklare för oss på Kidsbrandstore att lansera i länder utanför Sverige. MakesYouLocal är operativa och driver idag vår kundtjänst i fem länder. Jag kan varmt rekommendera MakesYouLocal.